Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 04/2021


Optimeringsrapport

Många kunder som använder vår inbyggda optimering och A/B-testning har bett om en bättre förståelse för vad systemet faktiskt gör. Vi var glada över att följa och har framtrollat en liten ny optimeringsrapport.

Här får du ytterligare insikter i hur de enskilda designerna presterar, vilka slutsatser systemet har dragit och hur din acceptans eller avvisningsfrekvens har förändrats.

Comfort of the crawler rapporterar

Dessutom har vi sett över sökrobotrapporten lite och förbättrat den på några ställen. Till exempel kan okända domäner eller cookies nu tilldelas direkt i sökrobotrapporten. Vi hoppas att detta kommer att göra arbetet med systemet lite lättare för dig.

Inspelning av webbseminariet

Ett antal webbseminarier ägde rum förra månaden. Som alltid hittar du inspelningarna på vår hemsida:

Fler nya funktioner och ändringar

  • Datum och slumpmässiga cookies känns nu bättre igen
  • Olika buggfixar i vyn & användbarhet
  • Diverse mindre justeringar av designalternativ
  • Auto Block Code förstår nu fler fall och är mer kompatibel med fler leverantörer
  • … och mycket mer.

fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]