Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 2021/03


Mer fart under huven

Den här månaden har vi gjort många ”under huven” förändringar. Så vi rensade upp våra skript och byggde om vår serverinfrastruktur. För våra kunder och deras webbplatsbesökare kommer detta först och främst att märkas i den snabbare hastigheten på CMP och användargränssnittet. Dessutom har olika små buggar åtgärdats.

egna språk

Vi stöder för närvarande mer än 30 språk. Om det inte räcker eller om du vill stödja vissa dialekter kan du göra det nu: Nya språk och dialekter kan nu skapas och användas i CMP. Som med alla ”systemspråk” kan du här anpassa alla texter och etiketter i samtyckeslagret och på så sätt vända dig ännu mer specifikt till dina användare.

Webinarier i mars

På grund av det stora intresset för våra senaste webbseminarier kommer vi att hålla webbseminarier igen i mars. Här kommer vi fortsätta tematiskt där vi slutade förra gången och fördjupa oss i ämnena rapportering, optimering, TCF och några viktiga verktyg. Webinarierna är gratis.

 • Webbseminarium: Consent Management in Online Marketing
  (24.03 14.00 på tyska)
  Mer information och anmälan
 • Webbseminarium: Consent Management för utgivare och marknadsförare
  (26.03 14.00 på tyska)
  Mer information och anmälan
 • Webbseminarium: GDPR-efterlevnad på ett enkelt sätt
  (23.03 16:00 på tyska)
  Mer information och anmälan

Fler nya funktioner och ändringar

 • Designalternativ för 3 knappar på välkomstlagret
 • Bugfixar vid integrering av Twitter, Youtube och andra
 • Möjlighet att stänga av CSS
 • Nya funktioner för återförsäljare
 • … och mycket mer.

fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]