Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 2020/10


Vår nya hemsida är här

Vi är glada att kunna presentera vår nya logotyp och vår nya hemsida. Vår välkända hexagon finns kvar, men är nu fräschare och modernare.

Ändringar av IABs TCF-policy

Som meddelades i det senaste nyhetsbrevet har IAB justerat riktlinjerna för deltagande i IAB TCF. Observera följande ändringar:

  • Temainställningarna visar nu ett färgkontrastvärde när du ställer in färgen för knapparna acceptera/avvisa/inställningar/spara. IAB kräver att färgkontrasten är minst 5:1 (förgrund kontra bakgrund). Med den aktuella uppdateringen är detta kontrastvärde obligatoriskt. Teman som använder ett lägre kontrastvärde förlorar IAB-kompatibilitetsinställningen. Vänligen granska dina mönster .
  • Med den aktuella uppdateringen har vi inaktiverat möjligheten att ändra välkomsttexten på första nivån om IAB TCF är aktiverat i en CMP. Kunder som vill ändra texten behöver ytterligare godkännande från samtyckesansvarig. Befintliga texter påverkas inte.

Fler nya funktioner och ändringar

  • Anpassningsbara listikoner för icke-kryssruta ändamål
  • Försäljare kan nu döljas
  • Nya makron för att visa knappar och länkar i text
  • Du kan skapa din egen stack
  • … och mycket mer.

fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]