Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 10/2021


Sökrobotuppdateringar

Med vår senaste uppdatering har vi återställt fokus på vår sökrobot. Sökroboten är nu ännu mer noggrann och spårar undersidor på webbplatsen mer exakt än tidigare. På samma sätt kan sökrobotens resultat äntligen exporteras som en PDF och vi har lagt till ytterligare kontroller, till exempel för tredjelandsöverföringar.

Dessutom har kontrollen av sökroboten förbättrats: I sökrobotinställningarna för en CMP kan man nu ställa in till exempel att nyfunna leverantörer först ska läggas till på en väntelista och inte på den vanliga leverantörslistan direkt. . Dessutom kan cookies nu separeras efter domän, vilket är särskilt fördelaktigt för kunder som använder samma CMP-kod på flera domäner. Och sist men inte minst, listan över leverantörer visar nu också de senaste fynden, vilket gör det lättare att se var en leverantör hittades.

Förbättrad automatisk blockeringskod

Utöver sökroboten har vi denna månad också förbättrat den automatiska blockeringskoden i synnerhet. Eftersom det föredras av många kunder har vi förbättrat bekvämligheten och laddningstiden i synnerhet: Tidigare var det ofta problem med ”väsentliga” eller ”funktionella” leverantörer som blockerades ogynnsamt av CMP, det borde nu vara mycket lättare med sådana leverantörer att arbeta.

Webinarier i november

På grund av de många innovationer som kommer till webbplatser med TTDSG från december kommer vi att erbjuda fler webbseminarier i november. Dessa är:

 • Webbseminarium: TTDSG & aktuell utveckling inom dataskydd
  9 november 2021 – 15.00
  För registrering
 • Webbseminarium: Använda samtyckeshanteraren med Google TagManager och Googles samtyckesläge
  10 november 2021 – 15.00
  För registrering

Fler nya funktioner och ändringar

 • Förbättrat log API
 • förbättringar av datalager
 • Bättre stöd för funktionshindrade vy
 • Utöka automatiskt affiliate-länkar
 • … och mycket mer.
 

Hålla sig uppdaterad!

Prenumerera på nyhetsbrev

fler kommentarer

Ny

Nyhetsbrev 05/2024

Ny integration för Slack, MS Teams och mer Med den aktuella uppdateringen är nu en ny integrationsfunktion för Slack, MS Teams, Zapier och n8n tillgänglig för dig i systemet. Funktionen meddelar dig bekvämt i Slack, Teams eller något annat verktyg om viktiga ändringar och nyheter (t.ex. nya cookies hittade) i ditt CMP-konto. Du behöver inte […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Allmän, Ny, videoklipp

Webbseminarium: Google Consent Mode v2 med Google och consentmanager

Gå med i vårt exklusiva webbseminarium som arrangeras av consentmanager i samarbete med Google den 12 juni 2024 kl. 11:00 CET. På grund av den stora efterfrågan på information om de senaste kraven från Google, kommer detta webbseminarium att hjälpa dig att bättre förstå Google Consent Mode v2. Dennis Gingele från Google och Jan Winkler […]