Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 06/2021


Ny visuell redaktör

Med den senaste uppdateringen har vi särskilt behandlat ämnet design och designjusteringar. Temaredigeraren har förnyats helt:

Istället för att bara visa en förhandsvisning som tidigare, kan designen nu justeras direkt i förhandsgranskningen. Klicka bara på till exempel en rubrik så kommer inställningarna för rubriken att visas. Klicka på en knapp så visas inställningarna för knappar. Detta kommer att göra det ännu enklare att skapa din egen design precis efter din smak i framtiden.

Det finns också många nya designalternativ, till exempel möjligheten att ställa in storleken på lagret mer specifikt eller att använda din egen ikon för preferenscentret.

Inspelning av webbseminariet

Ett antal webbseminarier ägde rum förra månaden. Som alltid hittar du inspelningarna på vår hemsida:

Fler nya funktioner och ändringar

  • Rapporter kan automatiseras och skickas via e-post
  • Ny lagerposition ”Push down” trycker ner webbsidan
  • Dashboard kan nu filtreras av CMP
  • Nytt ”klassiskt” syfte ”Sociala medier”
  • … och mycket mer.

fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]