Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 06/2021


Ny visuell redaktör

Med den senaste uppdateringen har vi särskilt behandlat ämnet design och designjusteringar. Temaredigeraren har förnyats helt:

Istället för att bara visa en förhandsvisning som tidigare, kan designen nu justeras direkt i förhandsgranskningen. Klicka bara på till exempel en rubrik så kommer inställningarna för rubriken att visas. Klicka på en knapp så visas inställningarna för knappar. Detta kommer att göra det ännu enklare att skapa din egen design precis efter din smak i framtiden.

Det finns också många nya designalternativ, till exempel möjligheten att ställa in storleken på lagret mer specifikt eller att använda din egen ikon för preferenscentret.

Inspelning av webbseminariet

Ett antal webbseminarier ägde rum förra månaden. Som alltid hittar du inspelningarna på vår hemsida:

Fler nya funktioner och ändringar

  • Rapporter kan automatiseras och skickas via e-post
  • Ny lagerposition ”Push down” trycker ner webbsidan
  • Dashboard kan nu filtreras av CMP
  • Nytt ”klassiskt” syfte ”Sociala medier”
  • … och mycket mer.

fler kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhetsbrev 07/2024

erbjudande om att byta consentmanager Är du missnöjd med din nuvarande leverantör av samtyckeshantering, men är rädd för den tekniska ansträngning som en förändring kan innebära? Då har vi ett attraktivt erbjudande till dig. Byt till consentmanager nu och tack vare vårt nya kompatibilitetsläge kommer den tekniska växlingen att vara enkel. Vad måste du göra […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Höger

EU:s förordning om artificiell intelligens

EU:s AI-förordning träder i kraft i augusti 2024 Efter EU-kommissionens första förslag i april 2021 antog Europaparlamentet EU:s förordning om artificiell intelligens. Detta publicerades i Europeiska unionens officiella tidning i juli 2024 och är nu tillgängligt på alla 24 officiella språk i EU:s medlemsländer. Förordningen träder officiellt i kraft i augusti 2024, även om de […]