Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
Ny

Nyhetsbrev 05/2021


Förbättrad rapportering

Den här månaden har vi främst fokuserat på CMP-rapporten och har infört många små förändringar som underlättar det dagliga arbetet med rapporterna. Detta inkluderar bland annat flerval för filter, fler exportmöjligheter, bättre översikt och förklaring av kolumnerna samt ett förbättrat sätt att räkna acceptans, avslag och användardefinierat urval.

Dessutom har vi lagt till olika små designfunktioner – i synnerhet möjligheten att visa en ”Spara och fortsätt”-knapp i samtyckeslagret uppe till höger enligt CNILs rekommendationer.

Nytt också: Kategorierna för de behandlade uppgifterna visas nu även för varje leverantör. Besökaren kan därmed få mer detaljerad information och rättssäkerheten höjs.

Webinarier i juni

Webbseminarier om aktuella dataskyddsämnen kommer att äga rum igen i juni. Dessa är:

Fler nya funktioner och ändringar

  • Fler funktioner för förhandsvisningar (dynamisk innehållsblockering)
  • Nya makron för texter
  • Uttryckligt samtycke som ny rättslig grund
  • Bugfixar för användning med iframes
  • … och mycket mer.

fler kommentarer

Ny

Nyhetsbrev 05/2024

Ny integration för Slack, MS Teams och mer Med den aktuella uppdateringen är nu en ny integrationsfunktion för Slack, MS Teams, Zapier och n8n tillgänglig för dig i systemet. Funktionen meddelar dig bekvämt i Slack, Teams eller något annat verktyg om viktiga ändringar och nyheter (t.ex. nya cookies hittade) i ditt CMP-konto. Du behöver inte […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Allmän, Ny, videoklipp

Webbseminarium: Google Consent Mode v2 med Google och consentmanager

Gå med i vårt exklusiva webbseminarium som arrangeras av consentmanager i samarbete med Google den 12 juni 2024 kl. 11:00 CET. På grund av den stora efterfrågan på information om de senaste kraven från Google, kommer detta webbseminarium att hjälpa dig att bättre förstå Google Consent Mode v2. Dennis Gingele från Google och Jan Winkler […]