Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »

SEA Manager sökes (m/f/d)


Vad är problemet?

Online hemma och därför vår nya SEA Manager (m/f/d)

En samtyckeshanteringsplattform är programvara som webbplatsoperatörer eller webbappsleverantörer använder för att erhålla och lagra dataskyddssamtycke från besökare innan användardata kan samlas in. Besökaren ger därför sitt samtycke.

Vi gläds åt nya kunder varje dag, vilket gör oss till det snabbast växande företaget i branschen. Och för att behålla det så letar vi efter en lämplig SEA-chef för våra kollegor i Frankrike.

Är du entusiastisk, öppen och ser fram emot att växa med oss? Bli då en del av vårt team!

vad du kan flytta

 • Du skapar, övervakar och optimerar våra SEA-kampanjer i Google och Facebook. Du har stor frihet och tar ansvar för dina kampanjer.
 • Du genomför regelbundet tester för att maximera prestanda och implementera betaversioner och nya sökmotorfunktioner.
 • Du arbetar kontinuerligt med Googles prestanda och optimerar produktflödena.
 • Du genomför marknads- och konkurrensanalyser, följer aktuell trendutveckling och ger impulser till vår produktportfölj.
 • Med dina idéer och ditt driv, optimerar du våra prestationsmarknadsföringsstrategier och främjar vår onlinemarknadsföring.

vad du tar med

 • Du har framgångsrikt genomfört din utbildning eller studier inom branschen, marknadsföring eller ett jämförbart område och har flera års SEA-erfarenhet, helst inom B2B-miljön.
 • Du har en passion för siffror och marknadsföring på nätet.
 • Du är mycket säker på att använda Excel och Google Ads Editor. Du känner dig hemma inom Google Ads, Google Shopping och Facebook.
 • Helst har du erfarenhet av foderhantering och automatiserad kampanjhantering.
 • Helst är franska ditt modersmål, men du kan också utbyta idéer på engelska eller tyska
 • Du är proaktiv, en lagspelare och tycker om att ta ansvarsfulla uppgifter.

Vad gör oss speciella?

Vår levda övertygelse att de bästa resultaten kommer därifrån alla kan utvecklas optimalt. Det är därför vi arbetar med en hög grad av personligt ansvar och flexibilitet: agilt, tvärfunktionellt och tillväxtorienterat. Oavsett om du arbetar på distans eller på kontor, deltid eller heltid – du arbetar på det sätt som passar dig bäst.

Om det låter som dig ser vi fram emot din ansökan. Din kontaktperson är CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]