Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »

SEA Manager sökes (m/f/d)


Vad är problemet?

Online hemma och därför vår nya SEA Manager (m/f/d)

En samtyckeshanteringsplattform är programvara som webbplatsoperatörer eller webbappsleverantörer använder för att erhålla och lagra dataskyddssamtycke från besökare innan användardata kan samlas in. Besökaren ger därför sitt samtycke.

Vi gläds åt nya kunder varje dag, vilket gör oss till det snabbast växande företaget i branschen. Och för att behålla det så letar vi efter en lämplig SEA-chef för våra kollegor i Frankrike.

Är du entusiastisk, öppen och ser fram emot att växa med oss? Bli då en del av vårt team!

vad du kan flytta

 • Du skapar, övervakar och optimerar våra SEA-kampanjer i Google och Facebook. Du har stor frihet och tar ansvar för dina kampanjer.
 • Du genomför regelbundet tester för att maximera prestanda och implementera betaversioner och nya sökmotorfunktioner.
 • Du arbetar kontinuerligt med Googles prestanda och optimerar produktflödena.
 • Du genomför marknads- och konkurrensanalyser, följer aktuell trendutveckling och ger impulser till vår produktportfölj.
 • Med dina idéer och ditt driv, optimerar du våra prestationsmarknadsföringsstrategier och främjar vår onlinemarknadsföring.

vad du tar med

 • Du har framgångsrikt genomfört din utbildning eller studier inom branschen, marknadsföring eller ett jämförbart område och har flera års SEA-erfarenhet, helst inom B2B-miljön.
 • Du har en passion för siffror och marknadsföring på nätet.
 • Du är mycket säker på att använda Excel och Google Ads Editor. Du känner dig hemma inom Google Ads, Google Shopping och Facebook.
 • Helst har du erfarenhet av foderhantering och automatiserad kampanjhantering.
 • Helst är franska ditt modersmål, men du kan också utbyta idéer på engelska eller tyska
 • Du är proaktiv, en lagspelare och tycker om att ta ansvarsfulla uppgifter.

Vad gör oss speciella?

Vår levda övertygelse att de bästa resultaten kommer därifrån alla kan utvecklas optimalt. Det är därför vi arbetar med en hög grad av personligt ansvar och flexibilitet: agilt, tvärfunktionellt och tillväxtorienterat. Oavsett om du arbetar på distans eller på kontor, deltid eller heltid – du arbetar på det sätt som passar dig bäst.

Om det låter som dig ser vi fram emot din ansökan. Din kontaktperson är CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


fler kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhetsbrev 07/2024

erbjudande om att byta consentmanager Är du missnöjd med din nuvarande leverantör av samtyckeshantering, men är rädd för den tekniska ansträngning som en förändring kan innebära? Då har vi ett attraktivt erbjudande till dig. Byt till consentmanager nu och tack vare vårt nya kompatibilitetsläge kommer den tekniska växlingen att vara enkel. Vad måste du göra […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Höger

EU:s förordning om artificiell intelligens

EU:s AI-förordning träder i kraft i augusti 2024 Efter EU-kommissionens första förslag i april 2021 antog Europaparlamentet EU:s förordning om artificiell intelligens. Detta publicerades i Europeiska unionens officiella tidning i juli 2024 och är nu tillgängligt på alla 24 officiella språk i EU:s medlemsländer. Förordningen träder officiellt i kraft i augusti 2024, även om de […]