Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »

Junior försäljningschef sökes (m/f/d)


Vad är problemet?

Consentmanager söker en Junior Sales Manager (m/f/d) med enastående kompetens för att stärka teamet i Hamburg. Till kärnuppgifterna hör vården av våra lokala befintliga kunder, nykundsförvärv. Vår kundbas består till största delen av digitala mediehus, förlag och byråer.

Förutom klassiska försäljningsaktiviteter står strategisk rådgivning och stöd vid tillämpningen av vår sofistikerade teknologi i förgrunden.

Vad vi önskar oss

  • God organisations- och kommunikationsförmåga
  • Ha ett öga för produktförbättringar och kunna ge lämplig feedback till produktledning och ingenjörskonst
  • Säkra kunskaper i engelska, ytterligare europeiska språkkunskaper en fördel

vad du tar med

  • Helst en kandidat- eller masterexamen i företagsekonomi, marknadsföring, kommunikation eller liknande område
  • Förhandlings- och rådgivningsförmåga
  • God analytisk förmåga och problemlösningsförmåga
  • Effektiva organisatoriska färdigheter och utmärkta kommunikationsförmåga samt exceptionell kundtjänstfärdighet

Varför vi?

Vår levda övertygelse att de bästa resultaten kommer därifrån alla kan utvecklas optimalt. Det är därför vi arbetar med en hög grad av personligt ansvar och flexibilitet: agilt, tvärfunktionellt och tillväxtorienterat. Oavsett om du arbetar på distans eller på kontor, deltid eller heltid – du arbetar på det sätt som passar dig bäst.

Om det låter som dig ser vi fram emot din ansökan. Din kontaktperson är vår CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


fler kommentarer

New regulations US 2024
Höger

Nya amerikanska integritetslagar träder i kraft 2024: Uppdatera dina USA-specifika sekretessinställningar

I USA kommer nya dataskyddslagar att träda i kraft under andra halvan av 2024 – i Florida, Texas, Oregon och Montana . Företag som verkar i dessa delstater eller har kunder i dessa delstater måste se över sina dataskyddspraxis för att säkerställa efterlevnad av de nya dataskyddslagarna. För att göra denna process enklare för dig […]
Allmän, Ny

consentmanager Tool Spotlight: Integrationsalternativ i CMP-instrumentpanelen

I denna månads Tool Spotlight tar vi en närmare titt på integrationsfunktionerna du hittar i din consentmanager CMP-instrumentpanel. Dessa är resultatet av ett utökat utvecklingsarbete mellan consentmanager och motsvarande verktyg, vilket innebär att vi kan erbjuda våra användare möjligheten att aktivera integrationen med ett enkelt klick direkt i deras CMP-dashboard. De senaste alternativen inkluderar integrationen […]