Cookie Consent Manager International

Om du driver en internationell webbplats eller har kunder över hela världen går behovet av dataskydd utöver GDPR . Specifika dataskyddsriktlinjer som CCPA i Kalifornien eller den brasilianska LGPD kan bli relevanta, beroende på var du är aktiv. I vilket fall som helst är det viktigt för den juridiskt säkra hanteringen av känslig information att ConsentManagern är internationellt orienterad. Du kommer bara att vara lagligt på den säkra sidan om de använda cookie-lösningarna uppfyller internationella dataskyddskrav.

Testa det nu!

Cookie Consent international: rättsliga bestämmelser

En ConsentManager krävs internationellt för att få användarens samtycke för användning av deras data. ConsentManagers kan garantera kontrollen av detta samtycke med avseende på insamling och efterföljande behandling av dessa uppgifter internationellt. Det finns många dataskyddslagar runt om i världen. System för samtycke till cookies är oumbärliga för en fungerande marknadsföring. Säkerhet får man genom juridiskt bindande lösningar. Och vi levererar det. Testa oss utan förpliktelser!

GDPR

Det finns olika speciella dataskyddslagar som liknar den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) runt om i världen. Gemensamt för dessa är att de innehåller bestämmelser om hantering av personuppgifter av företag, organisationer eller regeringar. GDPR gäller inte bara i EU utan i hela Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Cookie consent är internationellt relevant för alla operatörer av kommersiella webbplatser. Plattformar för cookie-samtycke kan säkerställa internationellt att du följer kraven på e-sekretess i GDPR och andra riktlinjer.

Vilka kakor använder du? Testa här !

CCPA

En Cookie ConsentManager kan också vara viktig internationellt med avseende på CCPA (California Consumer Privacy Act). Denna handling, som trädde i kraft den 1 juli 2020, är ​​en amerikansk lag. Den gäller inte bara de 40 miljoner medborgarna i Kalifornien utan även hundratusentals företag världen över som kommer i kontakt med dem. Du påverkas därför av CCPA om du behandlar personuppgifter om konsumenter i Kalifornien. Företaget behöver inte vara baserat i Kalifornien.

Brist på CCPA-efterlevnad kan leda till böter. Eftersom ConsentManager också tar hänsyn till CCPA internationellt är du som webbplatsoperatör på Lagligt säker sida.

Vi gör din webbplats CCPA-kompatibel. Kontakta oss!

Rekommenderas av advokater och integritetsrådgivare …

De 3 främsta anledningarna till att bli GDPR-kompatibel

img
Skydda dig från stämningar

Endast de som är GDPR-kompatibla går säkert från stämningar och böter. Använd vår CMP för att följa lagarna om integritetsskydd.

img
Skydda dina annonsintäkter

Annonsörer har redan börjat minska annonsutgifter på webbplatser som inte är GDPR kompatibla. Använd vår CMP för att få annonsörer att fortsätta köpa din trafik.

img
Skydda dina besökare

Visa dina besökare att du värdesätter deras integritet med vår CMP!

Andra internationella lagar om dataskydd

Den kanadensiska lagen om personlig information och elektroniska dokument (PIPEDA) är en dataskyddsakt för kommersiella företag och anställda hos statligt ägda företag som banker eller telekommunikationsleverantörer. Lagens efterlevnad är OPCC: s (Office of the Privacy Commissioner of Canada) ansvar. Kanadensiska dataskyddslagar antogs också för att ge individer mer suveränitet över sina personuppgifter. För kanadensiska kunder bör därför ConsentManager för internationellt aktiva företag ta hänsyn till PIPEDA-kraven.

I Brasilien uppmärksammar dataskyddsombud med Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) företag och organisationers hantering och behandling av personuppgifter. Denna dataskyddslag gäller företag som är baserade i Brasilien och även de som betjänar kunder i Brasilien.

I Indien diskuteras skyddet av personuppgifter (PDP Bill) när det gäller dataskydd. Singapore uppmärksammar skyddet av personuppgifter med sin personuppgiftslag (PDPA).

Consent Management är viktigt.

Det finns en risk för varningar och böter för bristande efterlevnad av lokala lagar. Du bör därför vidta försiktighetsåtgärder och använda en lösning förconsent management som vår.

ConsentManager fungerar också med …

Fördelar med Cookie ConsentManager för internationella företag

En ConsentManager är ett värdefullt verktyg för internationellt verksamma företag av många anledningar. ConsentManager är internationellt tillgängliga tekniska plattformar vars uppgift är att automatisera processen för att erhålla samtycke från besökare för behandling av deras data.

En bra ConsentManager för internationella företag kan intuitivt integreras i din webbplats . Användarvänlighet säkerställer även att användare utan stor teknisk expertis drar nytta av automatisk insamling av samtycke.

För internationella företag bör CMP täcka ett så brett spektrum av riktlinjer för dataskydd och ge stöd för de viktigaste nuvarande och framtida lagarna. För företag som arbetar internationellt och utanför EU finns det särskilda ConsentManagers som tar hänsyn till internationella riktlinjer som CCPA, PEPIDA eller LGPD.

Med en bra ConsentManager för internationellt verksamma företag sker blockering av cookies automatiskt så snart du har kopierat koden för cookie-samtycke till din webbplats. Även cookie-sökroboten fungerar automatiskt.

Vilka cookies är inställda på din webbplats? Kolla här !

En annan fördel med väl genomtänkta cookielösningar för internationella företag är designens flexibla anpassningsförmåga. En responsiv anpassning är självklar med moderna ConsentManagers. Detta inkluderar även anpassning av respektive utseende av samtyckebannern till kraven på slutenheten. Denna banner visas för dina besökare vid deras första besök och ber dem att godkänna användningen av kakor. En flexibel ConsentManager anpassar sig responsivt till olika operativsystem (t.ex. Android eller iOS) samt till olika skärmformat. Detta bidrar till en positiv användarupplevelse och främjar kundförvärv och lagring.

Ur dina kunders perspektiv drar du nytta av en ConsentManager och en motsvarande samtyckebanner genom pålitlighet . Internationellt blir internetanvändare alltmer medvetna om betydelsen av dataskydd. Med cookiebannern och dess tydliga display när du besöker webbplatsen visar du att detta ämne är viktigt för dig. De förklarar exakt för användare varför och i vilken utsträckning du samlar in och bearbetar data. En Cookie ConsentManager kan säkerställa laglig säker dokumentation av relevant information internationellt.

Vi levererar säkerhet och lagligt överensstämmande användbarhet. Boka ett möte !

Features

img
Responsive

En CMP för alla typer av enheter: Webb, mobil och inApp. Vår CMP anpassas automatiskt till skärmstorleken.

img
A/B-Test

Integrerade A / B-test och automatiserad optimering hjälper dig att visa den bästa designen för dina besökare.

img
Cookie Crawler

Vår integrerade cookie-crawler kommer automatiskt att kontrollera din webbplats och hitta alla cookies.

img
AdBlocking

Vår CMP kan automatiskt blockera eller skjuta upp laddningen av alla annonsmaterial på din webbplats tills besökaren ger sitt samtycke och annonser kan visas.

img
Säkert i Europa

Vi sparar alla uppgifter i skyddade databaser och endast på servrar som finns i Europa.

Se alla features

FAQ: Cookie ConsentManager international

Om dina besökare inte ger sitt samtycke till behandlingen av uppgifterna kommer ingen dataöverföring att ske. De cookies som är tekniskt nödvändiga för webbplatsens drift är ett undantag.

Det här är programvarulösningar som uppfyller det internationella behovet av dataskydd och tar hänsyn till lämpliga riktlinjer. Förutom GDPR för Europeiska ekonomiska samarbetsområdet omfattar detta till exempel Kaliforniens CCPA eller det brasilianska LGPD-direktivet. En ConsentManager visar en samtycke-banner för dina besökare. Innan kunderna ser innehållet ombeds de att de godkänner behandlingen av uppgifterna.

CMP

Är du osäker på om du behöver en CMP?

Om du är osäker på om du behöver en CMP eller inte, vänligen kontakta oss – vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företag!

Kontakta oss