Redo för nya Google Consent Mode v2 ? LÄS MER »
videoklipp

Webbseminarium med Google: Förstå och sömlöst integrera Google Consent Mode v2


På grund av den stora efterfrågan på information om att ställa in och hantera de nya kraven i Google Consent Mode v2, höll consentmanager tillsammans med Google ytterligare ett webbinarium om detta ämne den 12 juni 2024.

Webinariet ägde rum på tyska.

Har du missat det? Inga problem! PDF för webbinariet finns här för nedladdning .

Dennis Gingele från Google och Jan Winkler från consentmanager presenterade de viktigaste fakta och bakgrundsinformation om Google Consent Mode v2.

Följande ämnen behandlades:

  • Vad är Google Consent Mode v2 och de associerade ändringarna.
  • Integrering av Google Consent Mode v2 och de fördelar som blir resultatet.
  • Dataskydd och juridiska aspekter av Google Consent Mode v2.
  • Viktiga deadlines för Google Consent Mode v2.

Oavsett om du arbetar med digital marknadsföring, driver en webbplats eller arbetar i överensstämmelse, ger detta webbseminarium dig möjlighet att lära dig allt om Google Consent Mode v2, direkt från experterna.


fler kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhetsbrev 07/2024

erbjudande om att byta consentmanager Är du missnöjd med din nuvarande leverantör av samtyckeshantering, men är rädd för den tekniska ansträngning som en förändring kan innebära? Då har vi ett attraktivt erbjudande till dig. Byt till consentmanager nu och tack vare vårt nya kompatibilitetsläge kommer den tekniska växlingen att vara enkel. Vad måste du göra […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Höger

EU:s förordning om artificiell intelligens

EU:s AI-förordning träder i kraft i augusti 2024 Efter EU-kommissionens första förslag i april 2021 antog Europaparlamentet EU:s förordning om artificiell intelligens. Detta publicerades i Europeiska unionens officiella tidning i juli 2024 och är nu tillgängligt på alla 24 officiella språk i EU:s medlemsländer. Förordningen träder officiellt i kraft i augusti 2024, även om de […]